Oplossingen in Twente

Het OAMKB zorgt dat iedere werknemer binnen de organisatie te allen tijde samen met jou kijkt naar de mogelijkheden die het beste binnen jouw bedrijf passen.


In een nauwe samenwerking met HBO juristen kunnen wij je ook ondersteunen op juridisch gebied, mocht dit nodig zijn binnen de bedrijfsmuren. Zo krijg je het beste advies vanuit allerlei perspectieven wat ten goede komt binnen jouw bedrijf.

Wanneer je alles overdraagt aan het administratiekantoor Twente - Hengelo of je kiest voor een directe samenwerking met een online financieel adviseur, bespaar je direct op je jaarlijkse kosten. Een individuele boekhouder is niet langer nodig. Bij het OAMKB werken zowel eigen accountants, maar er zijn ook samenwerkingsverbanden met accountants uit de regio. Zo is alles mogelijk en proberen wij de service te bieden zoals jij het wilt.

Als administratiekantoor Twente - Hengelo trachten wij kwaliteit van hoog niveau te leveren. Door de nauwe communicatie, transparantie en toegankelijkheid is de manier van werken erg fijn. Als ondernemer krijg je een online adviseur toegewezen waarmee je eenvoudig en snel contact kunt leggen. Hetzij via de telefoon, email of Skype. Deze vlugge en gemakkelijke manier van communiceren bespaart je niet alleen (kostbare)tijd, maar ook talloze autoritten naar een kantoor of andere locatie. De OAMKB adviseurs staan altijd voor je klaar en samen proberen wij jouw boekhouding zo duidelijk, overzichtelijk en efficiënt mogelijk te maken. Door de gehele boekhouding inzichtelijk te maken heb jij altijd kijk op de gang van zaken, waar mogelijk bespaart kan worden en hoe dit binnen je onderneming kan worden toegepast.

Denk jij dat jouw onderneming toe is aan een vereenvoudiging van de boekhouding en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met OAMKB? Vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk of online accountancy passend is binnen jouw bedrijf.

Wij hebben oplossingen voor: