Juridische hulp in Twente

Door samen te werken met HBO juristen van hoog niveau, biedt OAMKB ook juridische hulp aan waar jij gebruik van kunt maken. OAMKB biedt jou als ondernemer een totaalpakket aan, wat bestaat uit zowel financiële hulp als juridische hulp binnen jouw bedrijf. Er wordt getracht altijd naar de beste oplossingen te zoeken met advies op maat. Zoek daarom niet langer en maak gebruik van de diensten die wij je kunnen bieden. Dit allemaal tegen een vast tarief, wat vooraf is besproken. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Ook als je al een bestaande klant bent van OAMKB kan je natuurlijk terecht voor juridische ondersteuning. Jouw persoonlijke adviseur kan je direct doorverwijzen naar een van onze HBO juristen voor een duidelijk en transparant advies. Waar nodig staan wij je bij en bieden we hulp. Heb je een dringende vraag of wil je het liever eerst zelf bekijken? Dan kan je contact opnemen met de gratis juridische helpdesk. Mocht de zaak complexer zijn dan gedacht, dan raden wij je aan een offerte te laten opstellen bij een van onze HBO juristen zodat we met jou op een goede manier van start kunnen.

De medewerkers van OAMKB, hetzij de adviseurs, consultanten of accountants, staan altijd voor je klaar met een betrouwbaar en praktisch advies wat het beste past binnen jouw onderneming. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.
 

 

 

Nu meer weten!