Bedrijfsadviseur in Twente

Wij, als adviseurs, boekhouders en accountants van OAMKB Twente - Hengelo, bieden jou als ondernemer de beste begeleiding op administratief en fiscaal gebied. Dit kan zijn een goed belastingadvies, lastige of tijdrovende belastingaangiften, automatisering van de financiële verslaglegging en nog veel meer zaken die je als ondernemer tegenkomt bij het runnen van een eigen bedrijf.
Wij kunnen je adviseren over onder andere de volgende zaken:

Begeleiding binnen de onderneming

Ook voor specialistische begeleiding staan wij uiteraard voor je klaar. Heb je groei ambities met je bedrijf in de regio Twente - Hengelo of ben je een DGA? OAMKB zorgt er voor dat de juiste adviseur binnen jouw bedrijf alle cijfers en gegevens in kaart brengt, deze zo nodig bespreekt met de directie en vervolgens tracht een zo winstgevend en continuerend advies uit te brengen. Hierbij komt onder andere kijken hoe de winst verhoogd kan worden binnen de onderneming, hetzij met een andere product- of marketingstrategie. Een goed belastingadvies is natuurlijk ook onmisbaar, evenals de personeelszaken en de financiering welke uitgebreid aan bod zullen komen.

Om een betrouwbaar advies aan iedere ondernemer die met ons een samenwerking aan gaat te kunnen geven kiezen wij enkel om te werken met senior adviseurs. Met hun professionele instelling, uitgebreide kennis van zaken en ervaring in het vak leveren zij precies hetgeen waar jij naar op zoek bent. Geen zaak is te lastig, groot of complex, het wordt juist als een uitdaging aangepakt en uitgewerkt. Door de heldere, open communicatie en de nauwe samenwerking binnen jouw onderneming, weet de adviseur het reilen en zeilen binnen jouw bedrijf. Op deze manier kan er zowel op juridisch, fiscaal als op financieel gebied een passend voorstel gemaakt worden voor een nog betere structuur en strategie binnen het bedrijf. Tevens nog een voordeel van de nauwe band die je als ondernemer onderhoudt met de consultant, is het kostenplaatje. Alles verloopt via een vast maandtarief, waardoor een notaris, advocaat en belastingadviseur sneller te werk kunnen gaan en hierdoor kosten kunnen besparen.

Wil je weten wat het OAMKB voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

 

Nu meer weten!